Culinair

Restaurant Bottles - Winnaar van de Zilveren Oester 2010, Regionaal winnaar 1e en 2e editie restaurantweek 2011 en wederom Regionaal winnaar 2013 augustus editie!

Restaurant Bottles is een zeer trendy, vernieuwend restaurant dat zeer hoog aangeschreven staat vanwege haar verfijnde gerechten, waarbij de puurheid van streekproducten voorop staat. Tevens komt de smaak van de diverse seizoenen goed tot uiting in de steeds wisselende menukaart en het speciaal door de chef samengestelde Bottles-menu. Restaurant Bottles heeft dan al diverse awards ontvangen zoals de Zilveren Oester in 2010 en winnaar van Restaurantweek Zeeland in augustus 2013

Naast de verfijnde menukaart heeft restaurant Bottles ook één van de meest uitgebreide wijnkaarten van heel Nederland. Vinoloog Jens Hoogstad geeft u graag uitleg bij de bijzondere wijncollectie in de inloop klimaatkast.

U kunt in restaurant Bottles terecht voor een kopje koffie, lunch of diner. Zowel voor privé als zakelijke gelegenheden is Bottles een aangename locatie. Er is ook een private dinner room beschikbaar voor (zakelijke) diners, recepties, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

Restaurant Bottles is maandag t/m zaterdag geopend diner. Op zondag gesloten.
Reserveren is gewenst.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze gastvrijheid in een van onze andere zaken: Hotel Royal Zelzate.

Wenst u meer informatie over restaurant Bottles? Klik hier.